Tips för starkare intuition

Kan man stärka sin intuition?

Måga undrar hur man kan göra för att stärka sin intuition – få tydligare inre vägledning (“magkänsla”) eller bättre kontakt med det Högre Jaget, änglar, guider och kraftdjur.

Ett av mina bästa tips är att släppa stress och vara närvarande i nuet. För när vi är stressade så blockerar vi inte bara vårt logiska tänkande (vi blir inställda på “överlevnad” när vi stressar) utan även kontakten med vår intuition.

Ett annat tips är att släppa rädslor kring att vara intuitiv. Kanske oroar man sig över “vad man kan få se/veta/känna” om man är i bättre kontakt med intuitionen. “Tänk om man ser spöken, sjukdomar eller död?!”

Rädsla är också stress, som alltså blockera oss.

Och vi kan styra vad vi “tonar in på” via intuitionen – det viktiga är vår intention. Så nej, man behöver inte vara rädd för att se obehagliga saker bara för att man öppnar upp mer intuitivt.


Att tillåta sig att leva mer efter sin intuitiva guidening brukar resultera i mer glädje, mer “rätta” val och mer fantastiska möjligheter. 🙂
Tips för att öppna upp intuitivt
Ett av mina bästa verktyg för att minska stress snabbt och kunna öppna upp för inuitionen är EFT/tapping. (Javisst, det är ett verktyg som är bra till lite av varje 😉 )

>>> Testa min tappingsession för intuition på youtue (ca 10 min)

 

 


Ta hand om dig!

//Therese
Svenska Healingskolan & Butik Ametist