Hur vet man vilken kortlek man ska välja?

Välja orakelkort änglakort

Vilken kortlek ska man välja? Vilka orakelkort eller änglakort passar nybörjare?

Många frågar i butiken viken kortlek man ska välja, antingen till sig själv eller om man tänkt köpa en i present åt någon. Är man nybörjare är det kanske extra svårt att veta vad för lek som passar.

Det viktigaste är att man hittar änglakort eller orakelkort som man tycker om - man ska gilla bilderna och texterna, den ska liksom "kännas bra". Om du inte tycker om bilderna - kommer du då ens använda leken? ;-)

Jag har gjort en kort liten video (1.11 min, se nedan eller klicka på länken) med några tips man kan tänka på när man ska skaffa kortlek.

 

Vilken kortlek passar för nybörjare?

Vilka kortlekar som passar för nybörjare skulle jag säga är lekar med mycket text på - då kan man gå direkt på budskapet på kortet utan att behöva "läsa in/tolka" så mycket via intuitionen. Det får gärna vara mycket detaljer i bilderna också. Huvudsaken är att man gillar bilderna/kortleken. :-)

 

Hur vet jag vilken kortlek som passar mig?

Vi försöker alltid lägga upp bilder på hur kortlekarna i vårt sortiment ser ut här i webbutiken. Annars kan du även använda google bildsök och se hur olika kortlekar ser ut, så får du kanske en känsla för "vilken kortlek passar mig". De viktigaste är som sagt att du tycker om den, får en bra känsla för den.

 >>>Kolla in våra änglakort

>>>Kolla in våra orakelkort & tarotkort

 

Hur använder man änglakort och orakelkort?

>>> Du kan ladda ner vår gratis "kom igång guide" här

 

 

Har du funderingar kring kortlekar är du välkommen att fråga oss, via mail, chat eller i butiken i Sundsvall. :-)

mvh Therese