Vårrengöring med kristaller - ny energi & harmoni hemma

Vårrening med kristaller: Harmoni och ny energi i ditt hem

Våren är en tid för förnyelse och rening, både inuti och utanför. Varför inte välkomna den nya årstiden med en inre och yttre vårstädning med hjälp av kristaller?

Kristaller har länge använts för att rena och balansera energi, och de kan vara en perfekta för att skapa en harmonisk atmosfär i ditt hem eller varför inte på jobbet?!

Du kan placera kristallerna i ditt hem eller bära dem på dig. Börja med att rena dem och programmera dem med vad du vill att de ska hjälpa dig med - t.ex. att rena negativa energier och fylla på med positiva.


Behöver du tips på hur du renar och programmerar dina kristaller?
>>> Ladda ner vår gratis guide

 

Här är några kristaller som du kan använda för att rena och fylla på med ny energi:

  1. Ametist: En kraftfullt renande sten som kan hjälpa till att avlägsna negativitet och skapa en känsla av lugn och frid. Passar även bra i sovrummet då den sägs främja god sömn.

  2. Bergskristall: Kan hjälpa till att rena energier samt dra in mer positiva sådana. Lägg en i fönstret och upplev hur rummet fylls med "goda vibbar".

  3. Selenit: En annan utmärkt kristall för att rena och ladda upp energi. Hjälper till att sprida harmoni och lugn i rummet. Kan även användas för att rena och ladda upp dina andra kristaller

  4. Citrin: En solig kristall som sägs sprida glädje och positivitet. Perfekt för att lyfta stämningen och skapa en känsla av optimism. Sägs även vara en tur-sten.

  5. Svart turmalin: Sägs vara effektiv på att rena energier - lär ska absorbera de "tyngre/mörkare" energierna, och samtidigt bilda som en skyddande barriär mot negativ energi.