Programmera kristaller - hur gör man?

hur programmerar man en kristall

Varför ska man programmera kristallerna?

Om det är något särskilt man vill att stenarna ska hjälpa en med, så kan man programmera dem till det. Det vill säga, man sänder in sin önskan och intention till stenen. T.ex; hjälpa en att få bättre sömn, ha en särskild funktion i ett så kallat kristallnät/grid (t.ex. för att man vill förbättra ekonomin), för healing, eller vad det nu kan vara som man vill använda sin sten till.

 

Vilka stenar kan man programmera?

De flesta stenar går såklart att programmera, eftersom allt är energi, och vi styr energi med våra tankar. Men de som brukar vara "lättast" att programmera är de av släktet kvarts, framförallt bergskristall, men även ametist, citrin, rosenkvarts och rökkvarts.

 

Kan man önska vad som helst och programmera kristallerna med?

Ja i princip, men ett tips är ju att bara önska saker som medför gott åt dig själv eller andra. Ibland får vi dock inte vad vi önskar på grund av att det inte är för vårt högsta bästa. Vi kanske programmerar kristaller för att vinna pengar, men om det inte är i linje med vårt livssyfte och vad som är bra för oss, så kommer det förmodligen inte bli någon särskilt stor vinst.

 

Hur programmerar man kristaller?

-Välj ut den eller de stenar du vill jobba med. Känn gärna in så att stenen är okej med att vara med på detta (ja kristaller är ju faktiskt också levande, så lite "hyfs" och artighet kan man väl visa dem?! ;-) ).

-Rena stenen på det sätt som känns bäst för dig.

>>> Ladda ner vår gratis guide med bl.a. tips på hur du renar kristallerna

-Fokusera på det du vill att stenen ska hjälpa dig med, t.ex. bättre sömn.

-Blunda gärna, hitta känslan av det du vill uppnå, i detta fall att sova bra. Sänd den känslan till stenen, antingen genom dina händer när du håller i den, eller genom att blåsa på den och tänka att du blåser in din önskan/känsla i den.

-Säg eller tänk samtidigt t.ex. så här: "tack kära (kristallens namn/sort) t,ex, ametist, för att du hjälper mig att sova bra om nätterna". Tacksamhet är viktigt, likaså att säga/tänka det man vill uppnå som om det redan har hänt, så kommer även den så kallade attraktionslagen att hjälpa en på vägen ("vi får det som vi tänker oss").Hur fungerar kristaller?

I en intervju med Sveriges Radio Västernorrland berättar Therese bland annat mer om hur kristaller fungerar. >>> Lyssna på intervjun

 

Programmera kristaller