Kristaller för tur lycka och framgång - stenar mot otur

Finns det kristaller mot otur? Vilka kristaller ger tur, lycka och framgång?

Finns det stenar för pengar och beskydd?


Ja det sägs ju att stenar kan hjälpa oss med lite av varje, beroende på deras vibration/frekvens (allt kan ju förklaras via kvantfysiken). Här är tips på några vanliga stenar för tur och lycka, när man söker succé i jobb, företag eller privatliv.

 Du kan lyssna på detta blogginlägg i vår podd, eller se det i youtube-filmen nedan. Vill du läsa - scrolla vidare så hittar du texten nedanför. :-)

 

 

Bergskristall - förstärker energier, lätt att programmera, bra för att manifestera det man vill ha.

Citrin - en sten för tur, lycka, glädje, pengar och mer energi.

Tigeröga - skydd mot negativ energi, sägs attrahera tur och pengar, ge mod och styrka.

Grön Jade - har länge använts i Kina som tur-/lyckosten. Sägs ge tur och även dra till sig pengar och kärlek.

 

Granat är en sten som lär ska ge tur och lycka. Den förstärker positiv energi och är även jordande.


Svart turmalin sägs kunna rena negativ energi och hjälpa den positiva energin flöda. Beskyddande. Kan hjälpa oss komma ur gamla begränsande tankemönster.

 

Malakit sägs kunna dra till sig pengar samt hjälpa oss nå våra drömmar och mål. Den kan förstärka energi och intentioner.

 

Pyrit är en lyckosten som också lär kunna dra till sig pengar. Den sägs också kunna hjälpa oss att överkomma hinder, ge beskydd, och att se lösningar i situationer.

 

Akvamarin lär kunna dra till sig överflöd och vara bra för jobb, karriär och ekonomi. Lär även ge tur och lycka samt hjälpa oss öppna upp för nya möjligheter.

 

Grön aventurin är en av de vanligaste "tur-stenarna", och den sägs vara bra för såväl ekonomin som hälsan och för att vinna i spel.

 

Svart onyx sägs vara bra för framgång, lycka och tur. Den lär även hjälpa självkänslan och hjälpa oss att ta kloka beslut.

 

Peridot är också en sten för tur och lycka. En positiv sten som är bra även för harmoni och vid healing.

 

Amazonit kallas ibland för "the gamblers stone" eftersom den sägs ge tur i all slags spel. Den lär ska vara bra för all slags succé samt för tur och lycka.

 

Gul topas är också en tur-sten som sägs dra till sig positivitet. Den lär även ska kunna förstärka den energi vi sänder ut till universum, bra för manifestering med andra ord.

 

Jaspis, oavsett färg, är en sten för balans och jordning bland annat. Den lär även ge beskydd och positiv energi, samt sägs vara en sten för rikedom.