Kanaliserat budskap för maj 2024

När jag satte mig på plats ute för att kanalisera budskapet för månaden maj så kom direkt en citronfjäril och fladdrade förbi mig. Så jag kollade Solögas populära bok Djurens språk för att se vad den har för budskap.


Citronfjäril:

"Var lugn. En ny dag innebär en ny början. Min gåva till dig är att få en ny start."

 

Budskapskort
Korten jag drog för månadens budskap (ur kortleken Divine Masters av Kyle Gray) blev dessa, med kanaliserade budskap:

 

Ishtar - inre lärdomar. Följ ditt hjärta - där finner du alltid sanningen och svaren på dina frågor.  Det är dags att våga känna det du faktiskt känner och vara sann mot dig själv och dina känslor. Det går inte längre att trycka ner och undvika “gammalt groll” - låt det komma upp till ytan för att släppas , så att du kan läka och gå vidare. 

 

Jesus - servande. När du följer det du känner dig kallad att göra i livet, följer din passion, så servar du världen, mänskligheten och djur/natur. Våga lyssna på ditt inre kall. När du följer det du faktiskt vill (när du lyssnar på hjärtat) så kommer universum att hjälpa dig nå dina mål, drömmar och önskningar. När du “håller tillbaka” så stoppar du flödet istället. Jobba med acceptans av dig själv, dina önskningar och dina känslor - visst kan det vara jobbigt ett tag men sedan lättar saker och går mer din väg. Dags att släppa det gamla och blomma ut i ditt rätta, sanna jag. Våga följa flödet och ditt hjärta.

 

Fler djur-budskap

Efter att jag kanaliserat klart gick jag en sväng med min hund i skogen. Där verkligen kryllade det av myror som var i färd med att bygga sig en rejäl stack. Så jag slog upp även deras budskap i Solögas bok:


 Myra: “Att samarbeta är lärorikt. Min gåva till dig är att samarbeta med andra. Du vinner helt enkelt på att samarbeta med andra i nuläget.”


Hund: “Vänner finns överallt. Min gåva till dig är att ha goda relationer med omvärlden och finna nya vänner.”


Jag önskar dig en riktigt härlig maj månad! 💜
/Therese