Hur väljer man rätt änglakort?

Vilka änglakort ska man välja?

Vilken änglakortlek ska man välja?

Vi får ofta den frågan i butiken. Hur hittar man rätt kortlek, det finns ju så många, och alla är ju lika fina...?!

Det bästa sättet att veta om kortleken är rätt, är vilken känsla du får av den. Tycker du om den? Gillar du bilderna och texterna? Då kommer den förmodligen att passa dig!

 

Muskeltesta
Du kan även rådfråga ditt "Högre Jag" genom så kallad muskeltestning. Håll i den kortlek du funderar på, eller tänk på den, om du t.ex. funderar på att beställa en i webbutiken. Stå upp, blunda. Fråga "är det här rätt kortlek för mig?", och tänk att du "kastar upp" frågan ovanför ditt huvud.

Känn efter om du faller lätt framåt eller bakåt. Framåt betyder JA och bakåt betyder NEJ. (Du kan testa att fråga "är godis nyttigt för mig", som "kontrollfråga" för att se att det funkar... ;-) )

 

Favorit bland nybörjare
En av de mest populära lekarna bland nybörjare är "Änglaterapi orakelkort". Den passar de flesta, och kan "svara på" en bred bas av frågor inom olika kategorier.

 Något mer avancerad - och för dig som även kan tarot
Änglatarot är min favorit. Den har 78 kort istället för 44, och bygger på den klassiska tarot-leken. Men här finns inga "mörka" kort som t.ex. Döden. ;-) Man behöver inte kunna något om tarot för att använda denna lek, eftersom det är en orakellek också, med både text och bild. Här har du även tillgång till siffror och element, vilket kan ge mer djup i dina readings.


För dig som vill ha korta och koncisa svar
Änglasvar heter leken som bland annat kan svara Ja, Nej, Kanske, när i tid, osv. Den kan användas för sig själv vid kortare frågor, eller som komplement till andra lekar om man vill göra en mer utförlig reading.


 

 

Tveka inte att kontakta oss i butiken om du funderar på något kring vilken kortlek du ska välja. :-) <3Mvh Therese, Cert. Angel Card Reader by Doreen Virtue & Radleigh ValentinePorträttfoto samt omslagsfoto: Fotograf Smultronstrå, Sundsvall