Hur blir 2022? Reading / änglabudskap från Therese & Victoria

Visst blir man nyfiken på vad ett nytt år har att komma med?
Therese & Victoria har här gjort en reading för 2022 för er som följer oss.
Lite "tendenser" som de fick till sig intuivt för året följer nedan.

Kommer det slå in? Blir spännande att se! :-)


2022 reading med orakelkort

Kvartal 1

Här kan det öppna upp för en relation av något slag. Antingen att du öppnar ditt hjärta för någon du träffat eller att du som är i en relation, fördjupar kärleken och känslorna där. Det handlar också om att värdera dig själv till ditt högsta bästa, att se ditt egna värde och att älska dig själv. Det är så oerhört viktigt. Kan även vara ett arbete eller hobby som du verkligen brinner för. Där du känner starkt engagemang och att du känner dig passionerad gällande det. Det kan vara känslosam period. Kan även bli lite av en hektisk tid, kanske både med relationer och arbete som tar mycket av din tid. Man får försöka andas ut ibland och finna en balans så det inte känns för överväldigande.

Början av året kan kännas som en utmanande tid på grund av saker i omvärlden. Men se det som en tid att gå inåt, ta hand om dig själv lite extra. Vårda din själ och dina energier likväl som din fysiska kropp. Känn efter vad som är viktigt för dig och håll det fokuset för året. Tid att sätta dig själv i främsta rummet. Kom ihåg att du är älskad av universum, dina änglar och guider. 



Kvartal 2

Här finns chansen att du börjar känna att du kommer någonstans med saker som du påbörjat. Du börjar se resultat och uppnå några av dina mål. Ännu kan vissa saker vara oklara för dig hur du ska gå tillväga, men det klarnar snart. Ibland kan vi söka svaren inom oss. Det kan vara att du behöver gå lite utanför det område som du är bekväm med, för att utvecklas mer och för att finna nya vägar som leder dit du vill.

Förändringar till det bättre. Du har gått igenom en period av transformation och nu börjar du kunna se de positiva förändringarna från detta. Saker ljusnar och du får mer energi. En tid av glädje, med energier som hjälper din kreativitet och skaparkraft. 



Kvartal 3

Här handlar det lite om struktur eller ledarskap. Kanske du är den som hjälper någon annan eller om du själv söker en mentor/lärare av något slag som kan hjälpa eller lära dig. Blanda dina egna erfarenheter med deras lärdomar och gör dina egna val. Känn även in inåt och lyssna till din intuition. Ha positiva förväntningar, fokusera på det du vill göra och uppnå. Skriv gärna ner mål och delmål. Det gör det tydligare för dig själv också och lättare att se när du faktiskt åstadkommit det du önskar. 


En tid som passar bra för andlig utveckling, kurser och mediterande. Dina intuitiva gåvor kan stärkas extra mycket i denna period. Även här känns tiden glädjefylld, och social. Kanske knyter du nya kontakter och stärker banden med gamla bekantskaper. 




Kvartal 4

Här är mycket om känslor och rening. Känn efter och lita på dina känslor, hur du känner och vad du får till dig i olika situationer. Vad som känns rätt för dig. Bär du runt på känslor som inte gynnar dig? Något gammalt från förr? Gamla minnen, Ilska, oro, hat? Vi behöver släppa sådant för att rena oss själva. Förlåta andra människor som kanske sårat oss och även förlåta oss själva. Om vi släpper sådant gammalt så kan vi känna att vi får som ny energi igen, det gör oss gott i kropp och själ. Kan vara att du arbetar med saker ur andra perspektiv än du brukar göra. Göra saker på något helt annat sätt. Se på saker med nya ögon. Det kan göra att du känner en ny glöd och motivation inför det du arbetar med.

En period som kan komma att kännas lite utmanande igen. Mer tid för inre reflektion. Mycket energipåslag ser ut att kunna nå Jorden, som hjälper vår medvetandehöjning än mer. Men förändring kan såklart kännas jobbig och besvärande. Kom ihåg att det är övergående och att du kommer gå stärkt ur situationen.

 

 

 

Kortlekarna som användes i readingen, från vänster:
Starcodes Astro Oracle
Moonology Manifestation Oracle
Gateway of light Activation Oracle
The Sacred Forest Oracle
Sacred Light Oracle


 

Vill du lära dig spå dig själv? Gratis onlinekurs!

https://www.svenskahealingskolan.se/course/spadom2022

Gratis kurs: Spå dig själv för 2022