Välkommen! Nu kan du betala med Klarna hos oss; direkt, senare eller delbetala.

Veckans Änglabudskap för v7: Relationer handlar om balans

· 375 ord · ungefär 2 minuterVeckans änglabudskap handlar om relationer, passande nog med alla hjärtans dag.

"Vi behöver ha balans för att relationer ska fungera. Oavsett om det gäller en romantisk relation eller relationen till vänner, kollegor eller familjemedlemmar. Är du den som bara ger och ger, men sällan får något tillbaka? Eller är du den krävande som bara vill ha, men har svårt att ge? Eller är du den som ser till att det råder balans mellan givande och tagande?


Ofta ger vi för mycket av oss själva till andra, vilket dränerar oss. Det behöver finnas ett balanserat flöde. Våga säga nej och våga kapa banden till människor som bara tömmer dig på energi. Ärkeängeln Mikael kan hjälpa dig med sitt svärd av ljus, att kapa energimässiga band till, om du bara ber honom. Han hör vad du tänker eller säger, om du kallar på honom.


Du kan även be änglarna om hjälp med healing om du känner att du är den som tar/kräver mycket av andra. Be om hjälp att finna balansen, samt lösa de emotionella blockeringar som skapat beteendet. <3Finns det själsfränder och tvillingsjälar?

Jadå, men allt är inte lika romantiskt som i Disney-filmerna. ;-) Ofta möter vi våra själsfränder eller tvillingsjälar i vänner, familjemedlemmar eller partners. Ibland blir det fantastiskt, men ofta lockar de här personerna fram våra sämsta sidor och det karma som vi behöver jobba med. Vilket resulterar i svårigheter/läxor som man får ta sig igenom...

Lita till att du kommer möta de människor du behöver möta i ditt liv. Lita på att universum, dina guider och änglar finns med dig. Lita på att du får de läxor du behöver, men även allt det goda och bra som du är värd. Men våga också lämna personer, relationer och situationer som tär på dig. Våga stå upp för dig själv.


Våga drömma om att träffa "Disney-prinsen/prinsessan", men våga också inse att ingen är perfekt, och att den där prinsen/prinsessan kanske faktiskt finns mitt framför dina ögon... ;-)


Allt är inte som i sagorna, men du kan skapa din egen saga. Vi är med dig!"

Den vackra kortleken som användes för veckans budskap heter The Akashic Tarot


Änglabudskapet kanaliserades av Therese,
Cert. Angelcard Reader / Änglaterapeut / Healer / Medium
Foto: (C) Fotograf Smultronstrå Sundsvall