Leverans före jul? Beställ senast 18/12. ~~~ Nu kan du betala med Klarna hos oss; direkt, senare eller delbetala.

Veckans änglabudskap för v4: Gudinnebudskap till dig är på väg - lyssnar du?

· 237 ord · ungefär en minut

Veckans änglabudskap kommer från gudinnornas värld, vilket passar bra i och med helgens fullmåne som kommer med feminina energier.

"Känn vårt gudomliga stöd till dig. Vi vill hedra det feminina, hylla kärleken och livet. Känn också kärleken från Moder Jord. Den lugnande energin som känns som en moders omfamning. Var viss om att du kan lämna dina bekymmer till Moder Jord / Gaia. Känn hur problemen rinner av dig, låt tung energi färdas ner längs dina ben och fötter, ner till jorden. Känn hur Moder Jord tar hand om bekymren, renar dem, jordar dig, stärker dig.


Hylla och hedra Gudinnan i dig själv. Din inre visdom. Minns dina rötter och den gamla kunskap och klokskap din själ besitter.


Ett budskap är på väg till dig. Det kan komma som en viskning, en tanke, en dröm, eller som en kommentar från någon. Ett budskap om något som får dig att växa och utvecklas andligt. Lyssna till det. Ta till dig. Och våga följ det ditt hjärta viskar om!"


Den vackra kortleken som användes för veckans budskap heter Angels and Ancestors och är gjord av Kyle Gray och Lily Moses.


Psst! fram till 31 januari ger vi 10% rabatt på den fina kortleken, och resten av sortimentet i webbutiken om du anger koden "2019" i kassan, eftersom vi firar vår nya webbutik. :-)


Änglabudskapet kanaliserade av Therese, Cert. angelcard reader / Änglaterapeut / Healer / Medium
Foto: (C) Fotograf Smultronstrå Sundsvall