Välkommen! Nu kan du betala med Klarna hos oss; direkt, senare eller delbetala.

Veckans änglabudskap för v13: Ärkeängeln Mikael är med dig!

· 180 ord · ungefär en minut"Jag vill att du ska veta att jag finns med dig, kära vän. För beskydd och för att leda dig i din andliga utveckling, tillsammans med ärkeängeln Metatron. Jag finns här, men du måste be mig om hjälp och guidning när du behöver den.

Jag vill också att du ska komma ihåg att lita till din egen förmåga. Du har lösningarna och idéerna själv, lägg inte all tillit till dina änglar och guider. Lita på din egen kompetens. Du är ett frö av universum, all visdom finns även inom dig."


Den vackra kortleken som användes för veckans budskap heter Änglaterapi Orakelkort.


Ps; Vill du lära dig mer om att kommunicera med änglarna? Gratis kurs!

Välkommen att delta i min gratis online-kurs som har premiär 26 mars! Du kan delta den tid som passar dig under de första tre dagarna. Sista dagen, 29/3 kör jag ett live webinarium (om änglakort) kl 19.00. >>>Läs mer och registrera dig här


Änglabudskapet kanaliserades av Therese, Butik Ametist & Svenska Healingskolan
Cert. Angel card Reader / Änglaterapeut / Healer / Medium
Porträttfoto:
(C) Fotograf Smultronstrå Sundsvall