Välkommen! Nu kan du betala med Klarna hos oss; direkt, senare eller delbetala.

Veckans änglabudskap för v12: Du förtjänar det bästa!

· 277 ord · ungefär en minut

Veckans änglabudskap för v12: Du förtjänar det bästa!"Varför skulle inte du vara värd allt gott, att ha det bra, att må bra? Varför skulle någon annan vara värd mer eller att ha det bättre? Du är lika mycket värd som alla andra! Vi änglar vet, att det kan vara lätt att glömma bort sig själv som människa. Man vill andra så väl så man sätter dem före sig själv, prioriterar inte sig själv. Tror att man inte skulle vara värd...

Men det är bara illusionen om separation. Självklart är du värd allt gott, du är en varelse av Skapelsen du med, liksom alla andra. Nedvärdera aldrig dig själv (eller andra för den delen)!

Vi änglar sörjer när vi ser hur människor tror att de skulle vara mindre värda, eller värdelösa. Men vi gläds när vi ser att fler börjar vakna upp och inse hur värdefulla ni är! Vi änglar, och Universum älskar dig!

Håll inte dig själv tillbaka! Låt din vackra själ lysa och blomma. Sikta mot de mål och önskningar du har i ditt hjärta.

Du är värd allt gott! Du är värd att ha det bra!

Den vackra kortleken som användes för veckans budskap heter Budskap från dina änglar.

Ps; Vill du lära dig mer om att kommunicera med änglarna? Gratis kurs!

Välkommen att delta i min gratis online-kurs som har premiär 26 mars! Du kan delta den tid som passar dig under de första tre dagarna. Sista dagen, 29/3 kör jag ett live webinarium kl 19.00. >>>Läs mer och registrera dig här

Änglabudskapet kanaliserades av Therese, Butik Ametist & Svenska Healingskolan
Cert. Angel card Reader / Änglaterapeut / Healer / Medium
Porträttfoto:
(C) Fotograf Smultronstrå Sundsvall