Välkommen! Nu kan du betala med Klarna hos oss; direkt, senare eller delbetala.

Änglabudskap för v48: Vad drömmer du om för 2020?

· 241 ord · ungefär en minut


Änglabudskap för v48: Vad drömmer du om för 2020?

"Nu kommer en tid av positiv förändring, och du får hjälp av dessa goda energier att skapa det du önskar. Men våga ha tillit till att du KAN förändra saker i ditt liv, och att du KAN uppnå dina drömmar. Planera, börja drömma inför nästa år; vad vill du uppnå, vad vill du att det nya året ska innebära? Skriv ner, visualisera, KÄNN det som att det redan hänt. Om du tvivlar så blir det svårare att uppnå. Bara lita på att du har hjälp från dina guider, änglar och Universum, om din önskan är för ditt högsta bästas skull. Om din önskan är från hjärtat och inte från Egot. Och lita på att det goda kommer till dig, när rätt tid är inne.

Passa även på att rensa bort gammalt som inte längre tjänar dig. T.ex. gamla tankemönster som begränsar dig. Även en fysisk rensning/storstädning kan vara läge för. Gör plats för något nytt. Gör dig av med gammal bråte som hindrar energiflödet; såväl i ditt hem som i dina tankar."

Den vackra kortleken som användes för kanaliseringen av veckans budskap är av Radleigh Valentine och heter Änglatarot. Kortleken med tillhörande fin ask och guidebok blir din för 325 kr i vår webbutik eller i butiken i Sundsvall.


Änglabudskapet kanaliserades av Therese,
Butik Ametist & Svenska Healingskolan

Cert. Angel card Reader / Änglaterapeut / Healer / Medium
Porträttfoto: (C) Fotograf Smultronstrå Sundsvall