Välkommen! 10% rabatt 1-31/1, ange kod: 2020 i kassan. Nu kan du betala med Klarna hos oss; direkt, senare eller delbetala.

Änglabudskap för v42: Universums möjligheter ligger öppna för dig!

· 200 ord · ungefär en minut


Änglabudskap för v42: Universums möjligheter ligger öppna för dig!

"Låter du andra ta kommando över ditt liv, eller följer du dina egna drömmar och önskningar? Våga säga nej till saker som inte när din själ, och våga säga JA till det som faktiskt gör det. Vi lever inte på jorden för att må dåligt, vi är här för att förverkliga oss själva och våra drömmar. Låta vår potential blomma ut. Fastna inte i logiskt tänkande att "det går inte", för Universum ger oss ständigt möjligheter, bara vi vågar vara öppna för dem."

Den vackra kortleken som användes för kanaliseringen av veckans budskap är av Rebecca Campbell och heter Work your light oracle cards. Kortleken med tillhörande fin ask och guidebok blir din för 229 kr i vår webbutik eller i butiken i Sundsvall.Ps: I oktober har vi 10% rabatt på ALLT i butiken i Sundsvall och vår webbutik (ange kod: oktober).

Tisdagar i höst har vi kvällsöppet i butiken mellan kl 18-20. Webbutiken är öppen dygnet runt. :-)Änglabudskapet kanaliserades av Therese, Butik Ametist & Svenska Healingskolan
Cert. Angel card Reader / Änglaterapeut / Healer / Medium
Porträttfoto: (C) Fotograf Smultronstrå SundsvallGratis workshop online söndag 27 oktober.

>>>Mer info här!