Välkommen! 10% rabatt 1-31/1, ange kod: 2020 i kassan. Nu kan du betala med Klarna hos oss; direkt, senare eller delbetala.

Änglabudskap för v39: När du är sann i din önskan kan dina änglar hjälpa dig

· 210 ord · ungefär en minut

Änglabudskap för v39: När du är sann i din önskan kan dina änglar hjälpa dig

Det verkar vara dags att ta bladet från munnen nu. Att våga säga till, våga säga ifrån, våga säga din åsikt. Och framförallt; att vara sann mot dig själv. När du lyssnar till dina innersta önskningar och följer dem i sanning, så blir det lättare för dina änglar och guider att hjälpa dig att uppnå det du vill. När du i sanning vet vad du vill, så kan universum jobba för dig. När du inte har bilden klar för dig, eller intalar dig själv att du vill något som du egentligen inte önskar, ja då kommer energierna att jobba emot dig istället. Sanning i ditt tal till dig själv och andra, uppmanar änglarna om.

Den vackra kortleken som användes för kanaliseringen av veckans budskap är av Kyle Gray och heter Keepers of the light. Kortleken blir din för 200kr i vår webbutik eller i butiken i Sundsvall.


Ps: Tisdagar i höst har vi kvällsöppet i butiken mellan kl 18-20, se gärna mer under "kurser& events" här på hemsidan, eller på vår facebooksida.

Änglabudskapet kanaliserades av Therese, Butik Ametist & Svenska Healingskolan
Cert. Angel card Reader / Änglaterapeut / Healer / Medium
Porträttfoto: (C) Fotograf Smultronstrå Sundsvall