Välkommen! Nu kan du betala med Klarna hos oss; direkt, senare eller delbetala.

Änglabudskap från romantikänglarna torsdag 13/2 - De innersta hemligheterna

· 441 ord · ungefär 2 minuter


Änglabudskap från romantikänglarna torsdag 13/2 - De innersta hemligheterna

"Denna vecka går budskapen i kärlekens tecken eftersom alla hjärtans dag stundar. Dagens meddelande från änglarna handlar om att lära känna, och att se bakom.

Ibland när man möter en person, så kan det kännas som att man känt varandra i evigheter. Ibland inser man att det är ens själsfrände. Men ibland kanske den där masken inte alls är personens sanna jag. Den kanske bara speglar dig, för sin egen vinnings skull. Änglarnas råd blir därför; ha inte för bråttom i relationer av olika slag. Lär känna personen, se bakom, försök finna personens innersta. Lär känna varandra utifrån ärlighet och transparens. Om något verkar skumt, så kanske det faktiskt är det. Du kanske bör fråga personen rakt ut?

Om något verkar för bra för att vara sant - ja då kan det faktiskt vara så. Var lite vaksam/på din vakt.

Det finns personer med narcissism, sociopatiska- eller psykopatiska drag, som verkar vara väääärldens trevligaste och underbaraste på alla sätt och vis."Du blir smickrad av att de vill vara din vän, eller av deras romantiska uppvaktning. Men bakom ytan lurar något annat. Snart börjar de utnyttja dig och din vänlighet på olika vis. Och de får dig gärna att känna det som att "allt är ditt fel". Se upp om du märker att något sådant är på väg att hända... Det är inte värt det. Och deras känslor av vänskap eller kärlek är inte äkta, även om det kändes så i början.

Böckerna "Besvärliga människor" samt "Kvinnliga psykopater", förklarar mer om sådana här personer. Läs gärna dem om du misstänker att du träffat på en sådan person...

Lär alltid känna en människa ordentligt innan du öppnar upp dig allt för mycket. Du kanske inte behöver avslöja alla dina innersta hemligheter för någon du just mött. Men ärlighet gör att ni kommer varandra närmare. Ärlighet gentemot sig själv är också lika viktigt.

Var rädd om dig, fina du! Detta var romantikänglarnas råd för denna dag. <3 "


Den vackra kortleken som användes för kanaliseringen av veckans budskap är av Doreen Virtue och heter Romantikänglarnas orakelkort. Kortleken med tillhörande fin ask blir din för 275 kr i vår webbutik eller i butiken i Sundsvall.


Jag håller på att utforma en ny 4-veckors onlinekurs om hur man kan fördjupa sin kommunikation och sitt samarbete med änglarna. Nu behöver jag ängla-intresserade människor som kan testa kursen och ge mig feedback, mot att få gå kursen kostnadsfritt. Låter det intressant? >>>Läs mer och ansök om att bli beta-testare här


Änglabudskapet kanaliserades av Therese, Butik Ametist & Svenska Healingskolan
Cert. Angel card Reader / Änglaterapeut / Healer / Medium
Porträttfoto: (C) Fotograf Smultronstrå Sundsvall