Välkommen! Nu kan du betala med Klarna hos oss; direkt, senare eller delbetala.

Änglabudskap från romantikänglarna tisdag 11/2 - Saknas gnistan?

· 225 ord · ungefär en minut

Änglabudskap från romantikänglarna tisdag 11/2 - Saknas gnistan?

"Denna vecka går budskapen i kärlekens tecken eftersom alla hjärtans dag stundar. Dagens meddelande från änglarna handlar om lekfullhet. Känns det som att glöden och gnistan saknas, i livet, i förhållandet, på jobbet...? Har du glömt att bjuda in glädje och lekfullhet? Har vardagslunken blivit för grå och tråkig? Våga liva upp vardagen - våga ha roligt. Våga busa och skoja, tillåt dig själv glädje och lekfullhet. Det kommer höja din energi, och det kommer gynna dig hälsomässigt, kärleksmässigt och jobbmässigt. Se en rolig film, dansa loss till din favoritmusik, eller något annat som gör dig glad, och gärna får dig att skratta och le."

Den vackra kortleken som användes för kanaliseringen av veckans budskap är av Doreen Virtue och heter Romantikänglarnas orakelkort. Kortleken med tillhörande fin ask blir din för 275 kr i vår webbutik eller i butiken i Sundsvall.


Jag håller på att utforma en ny 4-veckors onlinekurs om hur man kan fördjupa sin kommunikation och sitt samarbete med änglarna. Nu behöver jag ängla-intresserade människor som kan testa kursen och ge mig feedback, mot att få gå kursen kostnadsfritt. Låter det intressant? >>>Läs mer och ansök om att bli beta-testare här


Änglabudskapet kanaliserades av Therese,
Butik Ametist & Svenska Healingskolan

Cert. Angel card Reader / Änglaterapeut / Healer / Medium
Porträttfoto: (C) Fotograf Smultronstrå Sundsvall