Välkommen! Nu kan du betala med Klarna hos oss; direkt, senare eller delbetala.

Änglabudskap från romantikänglarna måndag 10/2 - själsfrände?

· 235 ord · ungefär en minut


Änglabudskap från romantikänglarna måndag 10/2 - själsfrände?

"Denna vecka går budskapen i kärlekens tecken eftersom alla hjärtans dag stundar. Dagens meddelande från änglarna handlar om själsfränder. Ni människor har många själsfränder i varje liv ni lever. Själar ni mött förr och som ni känner igen ganska ögonblickligen när ni möts igen i detta liv. Din själsfrände kan vara allt ifrån din partner, ditt barn, ett syskon, en förälder eller en bästa vän, t.ex. När det gäller kärleksrelationer kan du ha flera själsfränder som du kan/ska möta i detta liv. När du mött en själsfrände råder ingen tvekan om det - ni båda känner en stark sammankoppling till varandra. Det kan kännas som om ni känt varandra hela livet fast ni just har träffats."

Den vackra kortleken som användes för kanaliseringen av veckans budskap är av Doreen Virtue och heter Romantikänglarnas orakelkort. Kortleken med tillhörande fin ask blir din för 275 kr i vår webbutik eller i butiken i Sundsvall.


Jag håller på att utforma en ny 4-veckors onlinekurs om hur man kan fördjupa sin kommunikation och sitt samarbete med änglarna. Nu behöver jag ängla-intresserade människor som kan testa kursen och ge mig feedback, mot att få gå kursen kostnadsfritt. Låter det intressant? >>>Läs mer och ansök om att bli beta-testare här
Änglabudskapet kanaliserades av Therese, Butik Ametist & Svenska Healingskolan
Cert. Angel card Reader / Änglaterapeut / Healer / Medium
Porträttfoto: (C) Fotograf Smultronstrå Sundsvall