Välkommen! 10% rabatt 1-31/1, ange kod: 2020 i kassan. Nu kan du betala med Klarna hos oss; direkt, senare eller delbetala.

Änglabudskap för v41: Utmana dig själv, och var nöjd med den du är

· 262 ord · ungefär en minut


"Änglarna och älvorna har ett budskap till dig för denna vecka. Nya möjligheter väntar dig, men du måste våga utmana dina gamla tankegångar och trosföreställningar. Våga öppna upp och släpp förutfattade meningar. Våga uttrycka dina åsikter även om andra inte håller med.

Du har säkert känt ett tag att det är dags att "komma vidare", i livet och/eller med din personliga/andliga utveckling. Men släpp det där med att "vilja för mycket" eller att vilja ha allting "perfekt", och för guds skull, släpp de där tankarna på att allt måste ske NU! Det finns inget mer perfekt tillfälle än nu, saker behöver inte vara perfekta och du behöver inte ha allting planerat i minsta detalj. Låt universum och dina guider/änglar guida dig. "Go with the flow". Och lär dig komma ihåg att du duger som du är, du är good enough. Och det du gör är också good enough. Våga vara nöjd med dig själv och allt du åstadkommer, om så bara i det lilla."


Den vackra kortleken som användes för kanaliseringen av veckans budskap är av Radleigh Valentine (& Doreen Virtue) och heter Fairy Tarot. Kortleken med tillhörande fin ask och guidebok blir din för 200 kr i vår webbutik eller i butiken i Sundsvall.


Ps: I oktober har vi 10% rabatt på ALLT i butik och webbutik (ange kod: oktober). Tisdagar i höst har vi kvällsöppet i butiken mellan kl 18-20. Webbutiken är öppen dygnet runt. :-)


Änglabudskapet kanaliserades av Therese,
Butik Ametist & Svenska Healingskolan

Cert. Angel card Reader / Änglaterapeut / Healer / Medium
Porträttfoto: (C) Fotograf Smultronstrå Sundsvall