Välkommen! Nu kan du betala med Klarna hos oss; direkt, senare eller delbetala.

Änglabudskap för v51: Sluta överanalysera - agera!

· 220 ord · ungefär en minut

Änglabudskap för v 51: Sluta överanalysera - agera!

"Dags att sluta tänka och överanalysera. Dags att agera! Du är ju full av idéer, varför gör du inget av dem, undrar änglarna?! Lita på den guidning du får via Universum, änglar och guider. Lita på de tankar och idéer som känns rätt i hjärtat. Där kommunicerar din själ med dig. Släpp Egot, släpp tankarna ett tag, gå på känslan. Låt kreativiteten flöda och våga släppa fram din inre entreprenör, den där drivna sidan hos dig som kan klara vad som helst.

När du funderar och överanalyserar för mycket så är det ditt Ego du är i kontakt med. När du får en snabb känsla i bröstkorgen så är det din intuition som talar. Din hjärna och ditt Ego kan "luras", men hjärtat och intuitionen talar sant."

Den vackra kortleken som användes för kanaliseringen av veckans budskap är ny i vårt sortiment, av Chris-Anne, och heter Light Seers Tarot. Denna lek är en av de lekar som det kända mediumet Birkan Tore brukar använda. Kortleken med tillhörande fin ask och guidebok blir din för 259 kr i vår webbutik eller i butiken i Sundsvall.
Julklappstips hittar du här: https://butikametist.se/categories/julklappstips


Änglabudskapet kanaliserades av Therese, Butik Ametist & Svenska Healingskolan
Cert. Angel card Reader / Änglaterapeut / Healer / Medium
Porträttfoto: (C) Fotograf Smultronstrå Sundsvall