Välkommen! 10% rabatt 1-31/1, ange kod: 2020 i kassan. Nu kan du betala med Klarna hos oss; direkt, senare eller delbetala.

Änglabudskap för v43: Nu kan du skörda det du sått - dina önskningar slår in

· 313 ord · ungefär 2 minuter

Änglabudskap för v43: Nu kan du skörda det du sått - dina önskningar slår in

"Du som följt ditt hjärta och jobbar mot ett mål som känns sådär oerhört rätt inombords - andas och ta det lugn; snart kommer frukten av ditt hårda arbete! Snart kan du "skörda det du sått", och dina önskningar och mål besannas.

Men önskningar kan inte bara "komma av sig självt" - du kan behöva jobba lite för att nå de där drömmarna. För att uppnå förändring krävs även att man gör förändring. För även den som jobbar med sina änglar, guider och Attraktionslager, måste "slita" en del för att nå målen. Vi är inte på jorden för att bli serverade på silverfat, utan för att lära oss saker och utvecklas som människor.

Utan ansträngning - ingen vinst. Men till dig som gjort ansträngningar hälsar änglarna denna vecka att resultaten är på väg!"

Ps: Scrolla ner för tips om två gratis online-kurser som vi erbjuder nu i slutet av oktober!


Den vackra kortleken som användes för kanaliseringen av veckans budskap är av John Holland och heter Psychic tarot for the heart. Kortleken med tillhörande fin ask och guidebok blir din för 220 kr i vår webbutik eller i butiken i Sundsvall.Ps: I oktober har vi 10% rabatt på ALLT i butiken i Sundsvall och vår webbutik (ange kod: oktober).

Tisdagar i höst har vi kvällsöppet i butiken mellan kl 18-20. Webbutiken är öppen dygnet runt. :-)


Änglabudskapet kanaliserades av Therese,
Butik Ametist & Svenska Healingskolan

Cert. Angel card Reader / Änglaterapeut / Healer / Medium
Porträttfoto: (C) Fotograf Smultronstrå SundsvallLär dig mer om änglar och hur du vässar din intuition för effektivare kommunikation med dem!

Kursstart online 24 oktober. >>>Mer info och anmälan hittar du härGratis workshop online söndag 27 oktober - Kan man försörja sig på andlighet? Entreprenörskap och marknadsföring för ljusarbetare.

>>>Mer info här!