Välkommen! Nu kan du betala med Klarna hos oss; direkt, senare eller delbetala.

Änglabudskap för v 5: Spännande händelser väntar dig. Vågar du?

· 216 ord · ungefär en minut

Änglabudskap för v 5: Spännande händelser väntar dig. Vågar du?

"Energierna för denna vecka tenderar handla om spännande saker som kan komma till dig, ganska plötsligt också. Våga ta tag i de nya möjligheter som öppnas upp för dig. Släpp gamla sorger/bedrövelser/agg, släpp kritik mot dig själv och andra. Öppna upp ditt hjärta med kärlek och medkänsla. Hitta din inre styrka och låt inte de här nya möjligheterna rinna dig ur händerna. Våga! Våga följa "flowet". Är det inte faktiskt det här du väntat på...?! ;-) "


Den vackra kortleken som användes för kanaliseringen av veckans budskap är av Radleigh Valentine (och Doreen Virtue) och heter Änglatarot. Kortleken med tillhörande fin ask och guidebok blir din för 325 kr i vår webbutik eller i butiken i Sundsvall.


Pssst! Vi har 10% rabatt på allt i butik och webbutik hela januari, ange kod 2020. <3 www.butikametist.se

Pssst! Jag fyllde år 23/1 och firar det med att slå två flugor i en smäll; du kan vinna en änglakortlek, och samtidigt hjälper du mig att utveckla min nya webb-kurs genom att svara på några frågor om änglar. :-) >>> Tävla här!

Änglabudskapet kanaliserades av Therese, Butik Ametist & Svenska Healingskolan Cert. Angel card Reader / Änglaterapeut / Healer / Medium Porträttfoto: (C) Fotograf Smultronstrå Sundsvall

DELA TWEET PIN IT